Beton amprentat,beton polimer,beton elicopterizat Beton: Amprentat, Polimer, Elicopterizat
  Compania   Vanzari & Distributie   Executie Lucrari   Portofoliu Lucrari   Contact  
 
Beton Amprentat
Beton Polimer
Beton Elicopterizat
Avantaje & Calitate
Matrite & Culori
Portofoliu Lucrari
Pardoseli Epoxidice
 
 
 

Beton amprentat,pavaje beton amprentat


Suntem importatori si distribuitori de materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat.
Punem la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse la preturi exceptionale.

...detalii
 
 

Executam lucrari de pavaje din beton amprentat, pardoseli industriale din beton superfinisat (elicopterizat), piscine din beton proiectat in toata tara. Nu ezitati sa ne contactati...

 

...detalii
 
 

Beton amprentat Tehnologie,avantaje si preturi.Lucram in Bucuresti,Timisoara,Constanta,Craiova,Caracal,Braila,Buzau,Pitesti

Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei etc.

Beton amprentat

Culoarea dorita de client este obtinuta cu ajutorul unui colorant special (praf) care are dublu rol: acela de a asigura culoarea aleasa cat si rol de a ridica duritatea betonului.

Este o tehnologie utilizata cu succes la amenajarea strazilor, trotuarelor, zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, teraselor, parcarilor, aleilor pietonale, etc.

Avantaje beton amprentat:


- nu necesita intretinere, doar spalare cu apa
- spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, nu se scufunda si nu se deformeaza
- nu apar buruieni
- poate fi curatat cu usurinta de pete (ulei, petrol etc)
- design personalizat (gama larga de modele si culori)
- perioada de executie scurta

Mod de executie beton amprentat:


- Se toarna un strat de mixtura speciala de beton, cu textura fibroasa.
- Se coloreaza cu un strat de colorant, cu rol de intaritor, pe intreaga suprafata, pentru o culoare frumoasa si originala la fiecare executie in parte.
- Suprafata se amprenteaza cu ajutorul unei matrite de stantare. Va putem oferi numeroase modele si experienta partenerilor nostri din Spania, pentru a beneficia de posibilitati nelimitate de design si realizare.

In tehnologia betonului amprentat se folosecsc cateva materiale inovatoare:
Colorantul-intaritor care este intins pe suprafata betonului crud, formeaza dupa uscare un strat foarte dur, rezistent la actiunea UV. Acesta este de fapt un amestec uscat de ciment, agregate dure, aditivi si pigmentistabili UV, fiind disponibil intr-o gama larga de culori.
Decofrantul (praful antilipire) disponibil deasemenea intr-o gama larga de culori, are rolul de a crea un efect de modulare a culorii de baza, sau in anumite cazuri de invechire.
Suprafata obtinuta este acoperita cu un strat de lac acrylic, care dupa uscare produce o pelicula dura, incolora si deasemenea stabile la actiunea UV.
Lacul are o rezistenta ridicata la actiunea apei, uleiurilor si a acizilor, astfel ca tehnologia betonului amprentat poate fi folosita cu success in orice domeniu de activitate. Astfel lacul este solutia cea mai potrivita pentru obtinerea unui strat final de protectie.

Se poate executa oriunde se poate turna beton ! Indiferent de climat, pot fi produse suprafete frumoase, cu durabilitate, care sa depaseasca oricare alte forme de pavaj.

Astfel tehnologia betonului amprentat reprezinta solutia ideala pentru amenajarea unor spatii largi, precum piete, parcari, statii de benzina, drumuri de acces, cat si a spatiilor mai inguste , precum alei, trotuare, piscine.

Va prezentam mai jos modelele de beton amprentat ce pot fi realizate:

beton amprentat beton amprentat 2 beton amprentat 3
Adoquin
Cuadrado
Baldosa
30x30
Baldosa
60x60
amprentat beton amprentat 4 beton amprentat 5 beton amprentat 6
Piedra
Irregular
Piedra
Inglesa
Pizarra
Continua
Pizarra
de Silleria
Pizarra
de Rio
Ladrillo
de Cesteria
Ladrillo
en Espiga

Pentru orice informatie cu privire la realizarea de lucrari sau vanzare si distributie de materiale si/sau unelte si scule speciale va rugam sa ne .


  Compania beton amprentat :: Vanzari & Distributie :: Executie Lucrari :: Portofoliu Lucrari :: Contact ...::: Virutex Pavaje :::...
copyright 2008 Virutex Pavaje
Beton amprentat | Pavaje din beton amprentat | Pavaj beton amprentatExecutam pavaje,pavaj din beton amprentat,beton elicopterizat/pardoseli industriale in Bucuresti,Timisoara,Craiova,Constanta,Pitesti,Calarasi,Ramnicu Valcea,Bacau,Buzau,Caracal,Sibiu,Constanta,Braila,Bacau