...::: Virutex Pavaje :::... Beton: Amprentat, Polimer, Elicopterizat
  Compania   Vanzari & Distributie   Executie Lucrari   Portofoliu Lucrari   Contact  
 
Beton Amprentat
Beton Polimer
Beton Elicopterizat
Avantaje & Calitate
Matrite & Culori
Portofoliu Lucrari
Pardoseli Epoxidice
 
 
 
Suntem importatori si distribuitori de materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat.
Punem la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse la preturi exceptionale.
...detalii
 
 

Executam lucrari de pavaje din beton amprentat, pardoseli industriale din beton superfinisat (elicopterizat), piscine din beton proiectat in toata tara. Nu ezitati sa ne contactati...

 

...detalii
 

Totul despre beton polimer

Betonul polimer, ca si betonul amprentat, face parte din aceeasi categorie a betoanelor decorative. Modul de aplicare consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20mm, ce poate fi amprentat.

Beton polimer

Este solutia ideala pentru acoperirea suprafetelor verticale cum sunt socluri de case, garduri, etc, precum si suprafetelor orizontale ca aleile pietonale, scari cu trepte si contratrepte etc. Se poate aplica pe orice suprafata pe care a fost turnat beton.

Betonul polimer se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti, nisip, in proportii bine stabilite rezultand un amestec de consistenta untului ce poate fi aplicat pe orice suprafata orizontala, verticale sau inclinata. Nimic nu mai impiedica textura, colorarea si rezistenta sa “imbrace” orice forme arhitecturale, totul rezultat al creativitatii.

Avantajele economice sunt evidente... Betonul polimer se aplica, ca o solutie ideala, in cazul realizarii unui pavaj nou pe o suprafata de beton veche, deteriorate.

Betonul polimer este solutia perfecta a celor pragmatici, care vor sa renoveze, reconditioneze sau sa construiasca intr-un timp relativ scurt, fara a pierde din efectul, calitatea si durabilitatea lucrarii.

Pentru orice informatie cu privire la realizarea de lucrari sau vanzare si distributie de materiale si/sau unelte si scule speciale va rugam sa ne .


  Compania :: Vanzari & Distributie :: Executie Lucrari :: Portofoliu Lucrari :: Contact ...::: Virutex Pavaje :::...
copyright 2008 Virutex Pavaje
Beton amprentat | Pavaje din beton amprentat | Pavaj beton amprentat